top of page

Lasi- ja keramiikkakeskus

TOIMITUSEHDOT

Lasi- ja keramiikkakeskuksen verkkokauppa myy tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa ja ulkomailla.

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

 

 

Toimituskulut

 

Kaikkiin postitettaviin tilauksiin lisätään postimaksuja kassalla ilmoitettu summa. Tuotteet on myös mahdollista noutaa sovittuna ajankohtana itse, jolloin postimaksua ei luonnollisestikaan veloiteta.
 

 

Toimitusaika ja maksutapa

 

Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi arkipäivinä vuorokauden sisällä. Jos valitset maksutavaksi tilisiirron, lähetämme tilauksesi maksutiedot. Tilauksesi postitetaan heti kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Tuotteet toimitetaan postissa. Jos tilausta ei ole maksettu 7 vuorokauden kuluessa, tilaus raukeaa.

 

Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla.

 

 

Vaihto- ja palautusoikeus

 

Verkkokaupan valikoimaan kuuluvilla tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus 14 vuorokauden ajan lähetyksen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kaikki lähetyksemme pakataan niin, että tuotteita on mahdollista tarkastella rikkomatta pakkausta. Tilauksesta maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan tilille välittömästi palautuksen saavuttua. Palautuksesta aiheutuvat postikulut asiakas maksaa itse.

 

 

Ongelmatilanteissa ja kysymyksissä ota yhteyttä mieluiten sähköpostitse.

 

 

 

 

Toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2016 alkaen.

 

 

<<< TAKAISIN

© Lasi- ja keramiikkakeskus Kuu

bottom of page