top of page
TUOTTEET
galleriamyymälä
Galleria-myymälä

Galleria-myymälässämme on esillä käyttö- ja taidekeramiikkaa, -lasia sekä koruja. Meitä voi ostaa myös lahjakortteja kaikkiin Kuun tuotteisiin ja palveluihin. Osa valikoimasta löytyy verkkokaupastamme. Myymälä on avoinna tapahtumien yhteydessä sekä sopimuksen mukaan.

Astiat ovat korkealaatuista kivitavaraa ja posliinia ja niitä voi käyttää astianpesukoneessa, mikrossa sekä uunissa. Jokainen esine on valmistettu käsityönä dreijaten, käsinrakentaen tai valaen ja poltettu pääsääntöisesti puu-uunissamme. Esineissä näkyy ja tuntuu koko valmistusprosessin jälki alusta loppuun. Jokainen on kertomus.

Veistokset ovat kuvauksia elämästä, hetkiä ja tunnelmia. Suuret ruukut toimivat ennen säilytysastioina, tänään veistokselliset muodot ovat muistojen välittäjiä ja ajan vangitsijoita. Puu-uunin liekkien ja tuhkan muokkaamat pinnat antavat teoksille ainutlaatuisen hengen.

Myymälän valikoimassa on monenlaisia lasista, keramiikasta ja hopeasta valmistettuja koruja. Niiden pelkistettyjä muotoja tukevat hehkuvat värit.

© Lasi- ja keramiikkakeskus Kuu

bottom of page